Semesterdagboken 30 Juli..

Lördagen den 30 Juli
 
Solen skiner ännu en fantastisk dag, många ska gå pridetåget, men jag kände i år att att jag inte ville gå dit då världen är så orolig, känner mig orolig för va en del hittar på, men tankarna fanns hos alla som gick tåget, och nu i efterhand är jag glad för att spm gick och vet att ni fick en fantastisk dag även om det slutadet i regn HAPPY PRIDE alla mina fina pride vänner som deltog <3 Vi tillbringade dagen på Skansen och vi hörde musiken från pridetågen upp dit :)
 
Som sagt vi gjorde skansen och hade en helt underbar dag där, så himla mysigt att gå och strosa ibland djuren och och gå in i alla gamla hus och prata med dom som står där inne och berättar om husen :) 
Vi hade en jätte toppen dag även om det kom regn och åska i några omgångar, Jag ,Alexandra & Naomi är ju så galet rädda för åskan, så när vi gömde oss under ett hustak och regnet öste ner vinden kom så allt regn åkte mot oss trots att vi tagit skydd, folk skrattade åt oss och konstaterade att vi hade väldigt roligt i vårt gäng, det hördes väldigt väl, ni kan tänka er ett gapskratt av 5 personer och med 3 som hade skräckblandad förtjusning i hahahahhahahah i efterhand så kan man ju skratta år det :) 
 
Sötaste små djuren för dagen tyckte vi alla va de små grisbäbisarna, så gudomligt söta och så många <3
Jag älskar Visent dom är ju så galet stora 850 kg, snacka om matcho man hahahahahah
Det va lagon mycket folk och lagom väder, kunde dock hoppat över blixt & åska men, summan av kardemumman blev att vi hade en helt underbar dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortsättning följer......
Anette Aulik Hissing - pride - skansen - stockholm

Semesterdaboken 28-29 Juli Singö

Torsdagen den 28 Juli - Fredagen den 29 Juli
 
Då va det dax att packa bilen full och åka till goda vänner på Singö, där har dom ett underbart landställe, det är en Ö untanför Norrtälje, man kan lätt ta båten över till Åland. Vi har bara umgåts , ätit & druckigt gott, njutit, plockat bär , besökt en bondgård , fiskat, jagat pokemin med barnen hahahah ja vi har haft 2 underbara dagar med toppen väder.... Det kunde inte bli bättre.
4 st små hus som ligger på en fantastisk strandtomt, med egen strand, brygga båtar, ja vad mer kan man önska sig bastu & vedeldadbadtunna fanns nere vid stranden.
Vi har snackat och skrattat och bara myst och haft det så bra.
Vi plockade med oss lite vinbär & krusbär, så nu i dagarna ska jag göra vinbärssaft & lite krusbärsmarmelad, älskar att pyssla med sånt.
 
Vi grävde mask med deras barn och vipps ! så fick dom abborar då de metade från bryggan, så där ja då blir katten  glad när vi kommer hem, och JA hon blev överlycklig :) Färsk fisk MUMS!
 
Vi besökten en bondgård som hade får och hästar, fiskar i dammen  gården kallades Atilje Havsfrun, där fikade vi.
 
På sena kvällen då vi satt i badtunnan nere vid havet, så ser vi fiskmåsarna och till och med sälar som simmar i havet, så otroligt att sitta där i solnedgången och se denna vackra vy.
 
På vägen hem stannade vi och köpte rykande färska cocosbollar......
 
Synd att känslan inte kan fångas på bild <3 Men delar med mig av 2 UNDERBARA dagar i alla fall
Tack Johan Pernilla & Barnen <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortsättning följer......
Anette Aulik Hissing - Bondgård - Bär - Fiska - Norrtälje - Singö - bada - vedeldadbadtunna

Semesterdagboken 27 Juli .... sol bad & härliga minnen från hem & bröllop

Onsdagen den 27 Juli..
Solen skiner även denna dag :) Och det vill vi såklart ta tillvara på...
Vi packar picknick och solstolar och bikinin på, och beger oss till Årsta Havsbad.
Där ifrån ha vi många fantastiska fina år att minnas, Peter köpte vårt allra första hus i Årsta Havsbad, jag minns lyckan änn idag när han gav mig det , känslan från att flytta från lägenhet till hus. Helt underbart, där bodde vi i ca 5 år.
Och två veckor efter att vi flyttade in gifte vi oss, jag fick vårat hus i bröllopspresent av Peter, gullig man jag har full av romantik <3 Min mamma säger alltid, men tänk att du fick ett hus av honom i bröllopspresent :) Japp det fick jag och jag lovar att jag blev glad.
Idag så tog vi oss en promenad i området n'är vi va där och det är så gulligt, många hus och ganska små, men lite gulligt, jag fotade vårt gamla hus, alla fina minnen från den tiden bubblar upp, det va två veckor före midsommar afton 1999 och vi gifte oss Midsommarafton 1999, barnen va små Alexandra va nästan 2 år , Rasmus drygt 5 år , och Timmty 9 år.......Minnen man har kan ingen ta ifrån en, dom kommer alltid finnas bevarade på sin plats nära hjärtat, jag det är nu 17 år sen..........
Här kommer lite bilder på vårt första hus, men lite har dom ändrat på sen vi bodde där....och dansbarnan vi dansade vår kärleksvals på  vår bröllposfest ...
 
och så kommer lite andra bilder från denna underbara dag.
Ännu en semesterdag som passerar förbi alldelles för fort......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen avslutades med att fixa Naomis & Alexandras naglar och goood choklad..
 
Fortsättning följer....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1999 - Anette Aulik Hissing - bröllop - gamla hus - hus - semester tider - vi två - årsta havsbad