Fruktansvärd magsjuka med hög feber!

Lite om mig & mitt underbara liv / Permalink / 2
Oj oj oj så otroligt sjuk jag har varit och är långt ifrån frisk.
Jag åkte på magsjuka som började i Måndagskväll med hög feber.
Jag hade en klippning inbokad på Tisdags förmiddagen och den han jag inte att avboka trodde nog inte att jag skulle bli så sjuk. Jag klippte och badade denna lilla Molly och hon va så fantastiskt snäll att hålla på med även om det va första gången som hon kom till mig. Och tack för det för nått annat hade jag aldrig fixat med 39 graders feber och magsjuka. Tack till finaste Pernilla för den vackra tavlan som jag fick av dig <3 I helgen ska jag hänga upp den måste bara fixa en krok först. 
 
Resten av veckans klippningar och aktiviteter va bara att avboka, då Pernilla och Molly och hennes fina barn åkt från mig så la jag mig ner , sen har jag i praktiken sovit i 3 dygn, har jag inte varit på toa så har jag sovit, med 39 i feber i 2 1/2 dygn så va man inte knappt pratbar totalt orklös. Tur att familjen funnits och hjälp till med hundarna då jag inte änns har kunna stå upp knappt.
Jag har knappt inte ätit sen i söndags kväll bara druckit och försökt med nån macka då och då.
Igår kväll åt jag en lite middag :)
 
Min vän Karin har ringt och ringt och hon förstod att nått va fel med mig eller nån annan här hemma, då hon inte sett mig ute på nätet  hon saknade mig på fb och ringde och ringde till slut i går morse mellan sovandet så svarade jag. Tur man har en vän i alla fall som saknar en och reagerar på att nått står fel till.
Kram till dig Karin!
 
Och tänk att nått kaffe har jag inte drukigt sen i måndags, fast jag har nog inte änns vart sugen på det.
Mår bättre i dag och är feber fri YIPPIE!!
Hoppas alla slipper denna magsjuka för den va inte kul, jag behöver ju garanterat inte banta för det finns inget kvar av mig att banta bort längre!
Så glad att jag orkar sitta vid datorn en stund, må så gott alla.
Kram på er...
 
 
 
Till top