Lite om mig & mitt underbara liv Anette Aulik Hissing, Guldtassens Trim & Hund Spa, face book, face book hackat, instagram, instagram hackat

Dagar som denna

 
Jag vill börja med och skicka en kram till er alla som saknar mig på Face book och framförallt min trim & nagelsida. Det värmer att höra att man är saknad, några av er har hittat mitt nya instagram konto, jag blir så glad <3  Jag har ännu inte fått nått svar från FB , i måndags postade jag ett pappersbrev och hoppas på att nån vänlig själ hör av sig till mig, men det känns långsökt! Men hoppet är det sista som lämmnar en. Om jag inte försöker så kan jag inte säga att jag har gjort allt och likte till.
 
Följ mig så följer jag er:
Ni har trimmets instagram sida att följa den heter: Guldtassenss
Och min nya privata på instagram: Guldtassensanetteaulikhissing
 
Idag har här jobbats och så blev jag så galet sugen på pizza lunch och så fick det bli!
En jätte Tropicana utan curry, behöver jag säga att det var gott, jag tryckte dock bara i mig en halv eftersom jag och Alexandra delade, men det räckte för att fylla ut den lilla magen och kärlekshantagen.
 
Ute var det ovanligt ljust i dag, då blir man så glad, man blir så lätt trött i det mörkret som har vart en lång tid nu. Men det är helt otroligt att det är Februari och ingen snö, jag tycker dock att det är skönt och saknar det inte.
 
 
 
Nu ska jag gotta mig i farmen, lagom trött efter kvällen Dans Explode pass på Friskis i Farsta.
Och så måste man ju hinna och kika på Big brother också.
 
Kram från mig ta hand om er.