Hemsk trafikolycka nära oss

Lite om mig & mitt underbara liv / Permalink / 0
Tänk när man läser om alla olika trafikolyckor som sker hela tiden, man blir ju rädd för att köra bil så mycket läskigt som sker hela tiden. Det är så himla otäckt! Sen när man en dag får höra att någon man känner väl har omkommit i en trafikolycka, då blir det så extra påtagligt!
I Torsdagskväll så dog Alexandras gamla barndomsvän endast 20 år gammal, man kunde läsa i aftonbladet, så fruktansvärt. Ikväll så åkte vi förbi olycks platsen vid väg 73 avfart Farsta/ Larsboda, massor av tända ljus och blommor ligger eftervägkanten, och brevid allt detta står en bil parkerad och hans storebror står där och ser ner på alla ljus och blommor, förstå vilken sorg vilken tommhet. Jag har tankarna hos hela familjen mamma pappa & syskonen.
Beklagar verkligen förlusten av Mattias 💔
 
Samtidigt i detta svåra så blir man så himla arg på att någon kör på detta sett och riskerar andras människors liv, genom att köra i felaktig riktning på vägen m,m, Det går inte att försvara överhuvud taget. 
 
Lönk till aftonbladet finner ni här nedanför

Försökte fly från polisen i fel körfält –

dödskraschade

Och som hans pappa skriver :
Vi har förlorat det dyrbaraste föräldrar kan få i livet. Ett barn. 
Vår son Mattias omkom i den tragiska olyckan på Rv 73 under sena torsdagskvällen. Hans flickvän hade änglavakt om dock med flera olika skador och kommer enl uppgift bli ”helt” tillfrisknad. Vi hoppas innerligt att den taxichaufför som blev indragen i olyckan skall klara sig så bra som det någonsin går. Vi har inga för oss tillgängliga uppgifter för närvarande. Vi vet heller inte om flera personer kommit till skada vid olyckan. Vi hoppas att det skall komma något gott ur detta, att ungdomar/bilförare inte gör det dåliga valet att försöka undkomma polisen för en från början rödljuskörning som slutar på detta oerhört tragiska sätt. 
Vill här och nu tacka alla kamrater, vuxna för den fina ljusstunden och blomsterskörden under gårdagskvällen/dagen. Tack för alla fina och värmande ord.
Till top