Träning , så härligt!

Lite om mig & mitt underbara liv / #tränahårthållkäft #träna #dansateäning #crecendo #dans #dansträning #fuego #tränahårthållkäft #gym #friskisochsvettis #dansträning #aldrigvila #alltidglad #konceptpass #bliraldrigförgammal #härligtmedträning #tränamer #dans #danscrecendo #aerobic #friskis&svettis #fångadpåbild #tränar #dansgalning #kämpa #friskisochsvettis #friskissvettis #friskissthlm #dans #dansfusion #tränamer #älskarträning #fitness #fitnessgirl #mittresultaträknas #underskattaintedansträning #dansträning #dansfusion #tränamer, crecendo, dans, friskis & svettis, friskis i farsta, friskis och svettis, skivstångintervall, träna, träna hårt håll käft, tränahårt / Permalink / 0
Idag blev det dubbelpass, först körde jag ett crecendopass på 60 minutser och efter det så blev det ett skivstångspassintervall på 75 minuter..
Riktigt skönt, körde lite tyngr vikter i dag, dock tror jag att jag tog till lite för tungt, och det lär jag få lida för imorgon och ännu värre i övermorgon. Det har tunnas ut med folk på gymmet nu, det märks att sommaren närmar sig.
 
Jag bara älskar träning, så skönt att bara få maxa kroppen och ge allt.
Kan rekomendera er att testa dessa pass, så kul.
 
Till er som undrar vad crecendo är:

Dans crescendo

Steg för steg mot finalen

Dans crescendo påminner om en danskurs i miniformat. Perfekt för dig som gillar koreografi med många detaljer och dans med mycket känsla. Passets inlärning börjar alltid med de stora stegen och jobbar sedan mot detaljerna i koreografin. I slutet av passet kör hela gruppen finallåten. Det är då allt stämmer. Stegen, känslouttrycken och finesserna i perfekt harmoni med finallåten – passets crescendo!

Varje säsongs Dans crescendo har sin egen koreografi och karaktär. Stilarna kan variera: jazz, street eller något helt annat. Oavsett om dansstilen är bekant eller helt ny för dig ger det här passet dig chans att utforska nya delar av dansen. På Dans crescendo får små detaljer stort utrymme.

Första gången? Förvänta dig lite trixiga steg, ge passet ett par gånger så sätter det sig!

 

Och skivstångintervall är:

SkivstångIntervall

Ösig styrketräning med intervallfinal

På SkivstångIntervall får du rak styrketräning med ösiga intervaller som slutkläm. Här tränar du i grupp med hjälp av en skivstång och fria vikter till drivande musik. Efter styrketräning för hela kroppen avslutar du med 15 minuter intervallträning – enkla och ösiga övningar som ger finalkänsla och får upp flåset ordentligt.

Ledaren guidar dig till rätt teknik och peppar dig att orka mer. Det är du som väljer vikterna och hur jobbigt passet blir. På SkivstångIntervall tränar du stabilitet, kondition och styrka för hela kroppen. En styrkeupplevelse med konditionstopping och mycket musikkänsla.

Första gången? Kom i god tid så hinner du plocka fram alla prylar i lugn och ro. Fråga ledaren om du vill ha hjälp.

 
 
 
Till top