Anettes färska pasta rullar
Anettes färska pasta rullar

Det här behöver du till dessa pastarullar :
50 gram smör att steka i
1 pkt med färska lasagneplattor
2 1/2 dl creme fraiche + 1 msk chilisås
800 gram nöt eller blandfärs
1 gul lök
3 pressade vitlöksklyftor
2 msk kalvfond
2 tsk Sambal oelek
1 fp krossade tomater smaksatt av vitlök
1 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
oregano cirka 1 msk
salt & peppar
Toppa med riven ost
Gör så här :
Hetta upp en stekpanna och hacka löken. Stek löken glansig och pressa ner vitlöksklyftorna.
Rör ner färsen och bryn klart, häll i krossade tomaterna, matlagningsgrädde , vatten, fond, och låt sjuda upp på svag värme ( gärna en timme eller ett par ) Beroende på hur gott om tid du har, smaka av med kryddor, salt & peppar under tiden.. En god köttfärsås tar tid att laga. Ställ ugnen på 200 grader, och ta fram en form.

Rulla dem sedan och dela ut dem i formen ställ dom upp.


