Mitt smultronställe

Husbils resor, Lite om mig & mitt underbara liv / fångade mitt hjärta, mitt paradis, smultronställe / Permalink / 0
Jag trodde aldrig dett skulle hända mig.
Jag har alltid sagt att alla som inte vill dela med sig av sina bästa ställen är så fåniga, jag har aldrig förstått varför man inte skulle vilja göra det.
 
MEN nu när jag hittat ett av mina absoluta smultronställen så drabbades jag själv plötsigt av denna elaka sida, stället som fångade mitt hjärta, vill jag helt plötsigt hålla privat, undra varför?
Jag har hittat mitt ställe att komma till och ingen behöver veta vart det är någonstans, kanske köper jag ett hus här så småning om, kanske en liten stuga,kanske ett torp, för stunden så har vi husbilen att bo i då jag kommer att vilja fly hit för att ladda batterierna. Så länge jag jobbar så får jag njuta av stunderna jag får åka hit.
 
Jag bara bubblar av lycka då jag får bara vara här och gå på dessa stränder, och mer där till, jag slinter på tanjänterna för jag tänker inte skriva vart jag är någonstans........men delar med mig av lite bilder, kanske du vet vart jag är någonstans......... jag har klippt bort alla ledtrådar på bilderna så hoppas detta får vara mitt ställe bara mitt.
 
Har du ett sånt smultronställe som du håller för dig själv?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top