Trädgårdskrattning i januari & bilprovning!

Lite om mig & mitt underbara liv / Månadens erbjudande januari 2019, bmw, jaguar, mercedes benz, tesla, volvo, vårkänslor / Permalink / 0
Idag fick jag lite vårkänslor, det blev lite trädgårdsarbete och krattning,ni läste rätt, fattar ni att jag krattar tomten i januari månad. Det borde vara massor av snö nu men denna dag blev perfekt städdag. Plock av massor av gamla kartonger efter julstädningen i trimmet m,m,
 
Så nu är det rent och snyggt.
 
Sen är det så otroligt smidigt när man kan lägga upp en bild på tipp tapp så kommer dom och hämtar allt skräp som man har samlat på sig.
Vi la upp en bild som dom skulle få 400:- för om dom hämtade, innan det gått en minut så hade vi redan fått tre svar som vill komma och hämta skräpet, så nice att slippa släpa ner allt till srv själv.
 
För övrigt så blev det lite naglar gjorda idag, och peter har vart och provkört bilar, dax för ny bil till våren igen, då tackar vi våran BMW för tre härliga år.
Vi får se vad det blir för ny bil, det står mellan, Volvo ladd hybrid
, BMW laddhybrid, Mercedes Bens ladd hybrid, eller ren el bil då är det Tesla eller Jaguar. Spännande får se vad det lutar år, skulle bli lite mer provkörning innan vi vet vilken det blir.
 
 
Till top