Lite om mig & mitt underbara liv face book, hackade konto, idioter förstör, instagram hackat

Känner mig ARG, LEDSEN , BESVIKEN & HJÄLPLÖS!

Det började igår, att jag fick nått meddelande från Face Book att någon försökt logga in på min Fb från en pkänd enhet, och att jag måste säkra mitt konto, detta gjorde jag , sen får jag yttligare meddelande om att mitt konto stängs ner då någon försöker logga in från en anroid mobil, och så fortsatte det hela dagen igår, jag tror jag bytte lösenord, 17 gånger typ!
 
 
 
Och sen i morde så visar det sig att mina konton är nerstängda permanent och att jag brutit mot fb regler. Jag som inte änns har gjort nått. Även mitt instagram är nerstängt.
 
Jag blir så himla ledsen alla mina bilder och inlägg är bara borta hela mitt konto är borta!
Det känns som att jag har blivit våldtagen och inget alls kan jag göra, jag har försökt att kontakta Fb villket inte är det lättaste när man är spärrad, det hänvisar bara till hjälp centret och så får jag bara tillbaka automatiska mail. Om att mitt konto har missbrukats!
 
Så jävla frustrerande!
 
Och mina företags sidor Guldtassens Trim & Hund Spa &
Nagelparadiset, det kommer jag inte heller åt! 
Och jag som har så otroligt många kunder som bokar tider via messenger på fb som jag även där är spärrad från och kan inte komma åt det.
 
Just nu vill jag bara sätta mig och gråta, vad ska jag göra om de inte kan rädda mitt kont! 
Starta ett nytt och bli helt utan vänner jag som hade långt över 2000 vänner och mina förstags sidor som har så många kunder över 500 st som jag har kontakt med, detta känns så himla ruttet!
 
Snälla snälla du som läser detta inlägg, dela det gärna på face book, så kanske några vänner till mig kan se detta.
Om du märkt att någon hänt med mitt face books konto eller om du har fått nått mail av mig via fb så vill jag jätte gärna veta det, så det inte sprids massor med skit som inte jag änns har skickat.
Maila mig gärna på anette@guldtassens.com eller skriv en komentar här i bloggen.
 
Jag blir galen och sliter av mig håret snart!
 
Vad har folk för glädje av att förstöra andras fb sidor och hacka sönder dom?
Jag kan i min vildaste fantasi inte änns förställa mig hur det kan göra nån annan glad, när man gör nån annan ledsen, jävla idioter.
 
Om du har nått förslag på vad jag kan göra för att få tillbaka mina konton så uppskattar jag all hjälp jag kan få.
Om du kan vara snäll att gå in på face book och anmäla att din väns konto har blivit hackat så skulle jag uppskatta all hjälp jag kan få! Meddela gärna mig om du gjort det för mig det skulle jag uppskatta!