Nya varor har kommit!

Guldtassens Trim & Hund Spa / Bio-groom, Hund shampo, bio groom, ear fresh, ear powder, extra body, grooming powder, herbal groom, hund shampo, natrula oatmeal, pro wite, rengör öron, rengörande shampo, trim puder / Permalink / 0
Nu är hösten här, och vi fyller på med lite nya roliga varor i trimmet.
Här  är lite nya varor som kom in idag.
På fyllning av märket Bio Groom, ett riktigt brq märke.
 
Bio-Groom, Herbal Groom 
Pris: 129:-
355 ml, Schampo

Ett milt och rengörande schampo med botaniska ingredienser som vårdar och återfuktar

Alla naturliga HERBAL GROOM® schampon är förstärkta med speciellt utvalda, harmoniserande blandningar av rena botaniska extrakter såsom Aloe vera, kamomill, rosmarin, citrongräs, humle, rölleka, Matricaria och citronmeliss för att återuppliva päls och hud. Denna milt rengörande och återfuktande blandning är berikad med lanolin och protein för att återställa den naturliga glansen och fylligheten i pälsen, samtidigt som den återfuktar torr hud. Ett speciellt återfuktande schampo av hög kvalitet som passar både lång- och korthårsraser. Säker för valpar och kattungar - trygg för vår miljö. Rik och väldoftande lödder, pH-balanserad, lätt att skölja ur och ger en lättkammad päls, vare sig den är blöt eller torr.

Don’t just groom…
BIO-GROOM… Your dogs
& cats are worth it!

BRUKSANVISNING: Blöt pälsen med vatten. Massera in Herbal Groom schampo grundligt i pälsen. Skölj. För bästa resultat, återupprepa, sedan torka och sköt pälsen som du brukar. Herbal Groom kan spädas 4 gånger med varmt vatten.

FÖR HUNDAR OCH KATTER
Bio-Groom, Extra Body Shampoo
Pris: 129:-
355 ml, Schampo

För dubbla hårlag med underull och täckhår

EXTRA BODY™ Texturizing schampo är speciellt framtagen för att tillföra den önskade texturen och fylligheten till pälsar av dubbla hårlag med underull och täckhår. Nu kan du bada dagen före utställning. Detta proteinberikade, högkvalitativa schampo rengör skonsamt men effektivt, doftar och vårdar. Tillverkad av rena högkvalitativa ingredienser, Extra Body schampo irriterar inte och skadar inte strået. Rik och skummande, det har en ett neutralt pH och minskar nedmattning och tovor. Lätt att skölja ur – utan schamporester – lämnar den en ren och doftande päls. En del schampo kan spädas med 4 till 5 delar vatten.

BIO-GROOM… Your dogs
& cats are worth it!

BRUKSANVISNING: Blöt pälsen ordentligt med vatten. Massera in tillräckligt med schampo för att få upp ett rikt lödder. Använd outspädd eller späd beroende på önskad effekt på pälsens struktur. Arbeta in schampot grundligt i pälsen. Skölj och sköt pälsen som du brukar. För extra strävhet och hållbarhet, använd BIO-GROOM Spray Set™ Coat Texturizer och BIO-GROOM Pro White™, Harsh Coat Grooming Powder.

FÖR HUNDAR OCH KATTER
 
 
Bio-Groom, Oatmeal Shampoo
Pris: 129:-
355 ml, Schampo

Tvålfri, rengörande schampo som motverkar torr och irriterad hud

Bio-Groom’s NATURAL OATMEAL SHAMPOO är tillverkad med kolloidalt havremjöl USP, en sedan länge upptäckt, naturlig klådstillande ingrediens. Detta schampo fungerar som en naturlig rengörare och får huden ren utan hårda, irriterande kemikalier. Lämnar pälsen ren, blank och hanterbar. Innehåller unika vårdande och återfuktande ämnen som lenar huden hos hundar och katter.

Innehåll: 2% kolloidalt havremjöl USP, rengöringsämnen utvunna ur palmkärnolja, majs och kokosnötolja, naturlig Rainfall doft.

BRUKSANVISNING: SKAKAS INNAN ANVÄNDNING. Blöt pälsen med varmt vatten. Massera in Natural Oatmeal schampo. Tillsätt ytterligare vatten för att uppnå maximal effekt. Massera in noga i pälsen och låt löddra och verka i 5 minuter. Skölj. Upprepa schamponeringen och skölj noga. För ökad klådstillande verkan, använd i kombination med Natural Oatmeal Creme Rinse efter schamponeringen.

FÖR HUNDAR OCH KATTER
BIO-Groom, PRO-WHITE™ GROOMING POWDER
Pris: 140:-
226 g, Harsh Coat

PRO-WHITE™ GROOMING POWDER är ett unikt trimpulver som är speciellt sammansatt för att ge en ren och fräsch pälskvalitet. Den ljusar upp pälsen och absorberar mycket lätt.
Rengör, ger textur och gör pälsen doftande
Lätt att borsta ut – efterlämnar pälsen i toppskick
Gör inte pälsen matt utan lämnar den i vältrimmat skick
Absorberar överflödig fukt och fett
Perfekt på nedsölade och urinfläckade pälsar
Effektiv på alla raser och färger
Innehåller inga skadliga tillsatser
Ogiftig, ej irriterande, säker att använda
BERIKAR FÄRGER OCH GER NATURLIG SKÖNHET I PÄLSEN

Don’t just groom…
BIO-GROOM… Your dogs
& cats are worth it!

BRUKSANVISNING: Pudra i torr eller fuktig päls. För bästa resultat, klappa försiktigt in pudret i pälsen med handflatan. Upprepa vid behov. Borsta noga.

FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

FÖR HUNDAR OCH KATTER
 
Ear fresh
Pris: 139:-

Håller öronen torra och tar bort dålig lukt
EAR FRES håller öronen torra och tar bort dålig lukt som inte är orsakad av parasiter eller inflammation. Den har en speciell effekt på strået så att det blir lättare att trimma bort hår från öronkanalen på hundar. Utmärkt som trimpulver.

BRUKSANVISNING: Pudra EAR FRESH i örat för att hålla det torrt och fritt från odör. För att trimma bort hår i öronkanalen, pudra Ear Fresh i örat och ryck loss håret med pincett. När du rycker pälsen för hand, använd den mängd som behövs för önskat resultat.
 
 
 
Till top