Theres Alve´n är nu död, du tog ditt sista andetag inatt

Lite om mig & mitt underbara liv / #cancer, #cancerfonden, #spring för terese, #springa, #terese alve´n, #äggstockscancer / Permalink / 0
Och så kom den dagen då ditt hjärta slutade slå och du tog ditt sista andetag.
Så fruktansvärt, så sorligt, så onödigt, så tragiskt.
Våra tankar är hos dig och Glenn och barnen hela tiden.
 
För att hedra dig idag så sprang jag 5 km ,och har skänkt pebngar till cancerfonden du skulle ju varit med när vi sprang vårruset, men då låg du på sjukhuset och vi alla hoppades på att du snart skulle få komma hem, men allt gick åt fel håll.
I somras när vi grillade hemma hos er, så hade ni så många planer för framtiden, men hela eran framtid har nu slagits sönder i kras och bara massor av sorg.
 
Till alla mina fina läsare, ta vara på er, och alla andra, gör det ni tänker göra så det blir av, man vet aldrig när det kan vara försent. 
 
Och till er alla som läser detta, skänk ett litet bidrag till cancerfonden genom terese, bara det lilla gör mycket om det blir många små bidrag.
 
Terese har somnat in. Från Glenn 10/6 2019:

Vår älskade Terese Alvén har somnat in för gott❤️.

Under natten tog Terese sitt sista andetag och hon gjorde det med familjen närvarande.

Terese fick aldrig en ärlig chans att slå tillbaka mot sjukdomen. Den låg hela tiden steget före läkarna och de behandlingsformer vi har tillgängliga mot cancer idag. Nu är hennes kamp över.

Ord kan fortfarande inte beskriva våra känslor för vad Terese och hennes familj och vänner gått igenom.

Vi är väldigt tacksamma för den värme och kärlek ni skickat och förmedlat i olika sammanhang.

Att Tess berörde många personer visste vi redan, men att hon betytt så här mycket var överväldigande.

Insamlingen, Spring för Terese, på Cancerfonden kommer att finnas kvar. Det värmer med alla bidrag. Vi måste besegra den här hemska sjukdomen. 

Fortsätt dela och fortsätt sprida Tess budskap om rörelse och glädje. Spring, dansa eller ta en promenad och gör det till en vana. Gör ni det så lovar jag att Tess kommer att le ner från himlen.

Nu ber vi om samma respekt som ni visat tidigare till hennes familj, så vi får sörja i ro.
#fuckcancer
Till top