Lite om mig & mitt underbara liv alltid vi, båtliv, fjäderholmarna, fjäderholmslinjen, härliga semesterdagar, semester tider, sommar sol ledig, stockholms skärgård, ölivet

Semester kåseri........

Nu börjar ännu än semester period för oss denna sommar. Denna dag bar det iväg till fjäderholmarna. MEN HALLÅ så mysigt ställe!!! Vi tog oss till Nacka strand och där ifrån tog vi båten över till fjäderholmarna, vi tog nån snabb båt och jäklar vad han körde! På 10 minuter så va vi redan på ön.
 
Man kliver av och får en underbar känsla i hela kroppen, så gullig och mysig och så mycket fåglar, ett riktigt fågelliv, det fick vi erfara när vi knallade runt att det fanns en del döda fåglar med, på viss del av ön, det va väl liksom deras place. 
 
Vi promenerade runt ön ganska så snabbt, det fanns handelsbodar, krukmakeri,röker, godisfabrik båtfixarställe, massor av fik & restauranger,m,m,  och gott om ofentliga gratis toaletter, de e bra för lilla mig som inte har den största festblåsan, Peter säger alltid att jag är som en liten hanhund som skvätter överallt hahahhah.
 
Kan varmt rekomendera ett besök över till fjäderholmarna, så underbar dag vi hade.........................
Lite bilder kommer här..
 
Älskar våra lediga dagar när vi bara luffar på och gör innet vettigt annat än njuter av varandra och tar dagen som den kommer, det är vi bara bäst på!