Guldtassens Trim & Hund Spa = hundfrisör i stockholm

Välkommen till Guldtassens Trim & Hund Spa 

 
 
 TIDSBOKNING
Eller smsa 073-612 27 98

Guldtassens Trim & Hund Spa är hundtrimmet för alla små & mellan små hundar , oavsett ras, ålder, kön. Kan även ta emot större hundar, men pysslar mest med små hundar ........

Vi håller till i Trångsund i Stockkholm

Vi har en lugn och trygg miljö utan stress, vi möter vi just din hund för att tillgodogöra era önskemål & kunna bidra med vår kunskap och erfarenhet i all pälsvård & pälsvårdsprodukter.

Vi tar emot en hund i taget, så att din hund inte behöver bli stressad av andra hundar ..

Har du två hundar som ska klippas så går det bra att lämna in dom samtidigt :)

Vi klipper & rakar hunden efter erat önskemål, vill du ha en kort klippt frisyr, en valpig frisyr,

vill du ha din hund bara badad & få bort all lös päls då den fäller,

eller vill du ha din Bichon frise utställnings klippt eller kanske bara en profesionell Bichon frise klippning, då har du kommit helt rätt :)

Eller kanske bara en hygen klippning..

Vi håller även klippkursen för bichon frise, och även vardagsklipp för andra raser.

 

Våra öppentider

Måndagar 8:00- 21:00 

Tisdagar 8:00 - 16:00

 Onsdagar 8:00 - 16:00

Torsdagar 8:00 - 21:00

Fredagar 8:00 - 18:00 

Lördagar STÄNGT

Söndagar 9:30 - 13:00

Reservation för ändringar

               

Lite om mej som klipper:

Jag heter Anette Aulik Hissing

(över 20 års erfarenhet)

Jag startade Guldtassens Trim & Hund Spa 1996. Även då Guldtassens kennel.

Jag jobbar på Guldtassens Trim & Hund Spa heltid. Försöker ha öppet dagtid även kvällar & helger, så det ska finnas tider som passa er alla.

Jag har bedrivit stor uppfödning av Bichon frise och tävlat mycket på utställning med mina hundar, har även haft mindre uppfödning av shih-tzu , chihuahua , Papillon & Phalene.

Under kennel namnet: Guldtassens kennel.

Så jag är proffisionell på Bichon Frise.

 Så jag har stor erfarenhet av pälsar och pälsvårdsprodukter.

Jag badar fönar,klipper & rakar, drar öronhår, rengör öron, klipper klor, borstar tänder , tömmer anal säckar m,m, :)

MEN jag rycker/trimmar dock INTE pälsar, men klipper eller rakar gärna raser som ska ryckas/trimmas.

 Om du inte vill rycka/ trimma din strävhårshund så kan man givetvis klippa den i samma snygga frisyr som man skulle ha Ryckt/trimmat den. Detta passar ofta strävhårsraser med mycket krävande pälsvård eller för de hundar där hundens pälskvalitet eller hud inte tillåter trimning, tex på bl.a. på , dvärgschnauzer,Jack russel Skotsk terrier westie m.fl. Väljer du att klippa din strävhårshund ingår det alltid bad i priset!

 

Bad

Här på Guldtassens Trim & Hund Spa badar vi alla hundar i passande schampo för just den individens behov. Här får din hund ett skönt bad, med ett schampo med bra kvalité, som kommer vårda och tvätta rent pälsen på din hund. Vi hjälper gärna till att ta ut ett bra schampo & balsam , som du kan köpa av oss i trimmet till din hund.

En del tror, att det inte är bra för hunden att bada för ofta, särskilt med schampo. Det är helt fel och det kan faktiskt ge mycket större problem att istället bada sin hund för sällan

Schampot är en viktig del i hund badet, så ett bra schampo och balsam med hög kvalitet, som gör hunden ordentligt ren, effekten av balsamet ska göra hundens päls mjuk och lättkammad. Vi har många olika serier med pälsvårdsprodukter. Många fräscha dofter av olika slag , som ger de goda egenskaperna för just din hunds päls.

En del hundar kräver inte klippning, men de behöver ändå ett bad. Raser som: labrador, Sheltie , finsk lapphund chow-chow och collie m,m är raser som verkligen kan behöva ett rengörande bad, då de i fällning kan pälsen vara mycket svår att få bort. Pälsen blir då ren och lättskött då vi badar och fönar hunden torr, på så sätt lossnar all underull och din hund blir av med all onödig päls, och du får mindre hundhår hemma.

      
 

VARDAGS KLIPPNING

Vardagsklippning är det vanligaste valet för många hundägare:

Många som kommer och klipper sina hundar vill ha en lättskött vardagsfrisyr, så om du tycker att din hunds päls är jobbig att sköta, eller om du tycker den för lång, tovar den, eller tycker du halva skogen fastnar i pälsen då ni är ute, då passar en söt vardagsklippning bra.

Många vill slippa kamma hunden allt för ofta och slippa tovorna Detta passar ofta Lagotto ,Cocker spaniel, Springer spanilel, pudel, bichon frisé malteser shih-tzu, lhasa apso, yorkshire terrier, coton de tulear, bichon havanais m.fl och många andra blandraser.

      
 

NEDKLIPPNING / NEDRAKNING

Ibland kan man behöva en helt nedklippt/Nedrakat klippning, om hunden har blivit så full med tovor, så det blir en plåga för hunden att reda ut tovorna i pälsen, eller om hunden har fått hot spot som är fukt eksem, eller kanske har du en hund som har svårt att klara av sommarvärmen. Då är en hel nedklippning/nedrakning med maskin eller för hand oftast en bra lösning på problemen. Passar ofta även unghundar som byter päls, då de tovar så mycket just under perioden 8-9 månaders ålder- 2-3 års åldern, sen blir det oftast bättre. malteser, bichon frisé, bichon havanais , shih-tzu, lhasa apso pudel m.fl   

  
 

Öron

En del raser kräver öronvård.

En del behöver bara torka ur öronen, då det kommer en lukt som inte känns okej.

Andra raser kräver att man drar ut öronhår ur örat, såsom Bichon frise , pudel m,m, Det gör man för att förhindra dålig lukt och öron inflammationer. Man kan även behöva rengöra öronen själv hemma med något öron preparat speciellt på raser med tunga öronlappar, raser som

te x Cocker spaniel (både amerikansk och engelsk) m.fl vi hjälper er med vad ni behöver det finns att köpa av oss i trimmet

            
 

Klo klippning

Att klippa klorna på hundarna är viktigt.

Man bör klippa klorna ca vart 14 dag, annars så drar pulpan iväg, och klon blir längre och längre. Men klipper man ofta så drar pulpan sig tillbaka och klon håller sig kort och fin. Många hundar som kommer till mig vill ha klorna klippta för att det är så gräsligt långa, jag klipper MEN det kan aldrig bli jätte korta då man låtit det gå så långt. Och skulle man klippa för mycket , så gör det väldigt ont och hunden börjar blöda kraftigt i klon.

Och jag anser att det får INTE hända hos mig, då kan hunden förknippa det med bad & klippning, här här hos mig på Guldtassens Trim & hund Spa ska hundarna tycka att det är mysigt och trevligt att vara , hundarna ska inte få en känsla av att det gör ont när man kommer till mig.

  0    
 

Hygien klippning

Många gånger kan det vara nödvändigt att göra en hyigen klippning mellan de ordinarie klippningarna, en del luktar så mycket kiss och bajset fastnar lätt i rumphåret, även ögon behövs göra fria från hår som hänger ner i ögonen , då tårarna rinner mycket mer då det irriterar med hår i ögonen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hjärtligt välkommen till Guldtassens trim & Hund spa

 

Kantljungsvägen 37 i Trångsund

”Sjöängen””Huddinge” 

Tel:073-612 27 98

 

Det går även toppen att åka komunalt till oss

Du kliver då av bussen på hållplatsen: ODONBACKEN

(Bussarna går ofta)

Vägbeskrivning:

 

Från Stockholm:

Kör Nynäsvägen

Ta avfarten mot Trångsund

Ta den andra avfarten i rondellen till Trångsunds överfart

Sväng höger vid vägens slut till Trångsundsvägen

Sväng vänster till Gullrisdalen

Sväng höger till Lingonbackarna

Sväng vänster till Kantljungsvägen

 

Vägbeskrivning:

 

Från Södertälje:

E 20

Mot Nynäshamn / årsta

Ta avfarten och fortsätt på 73 mot Nynäshamn / Globen

Ta avfart mot Trångsund

Ta den andra avfarten i rondellen till Trångsunds överfart

Sväng höger vid vägens slut till Trångsundsvägen

Sväng vänster till Gullrisdalen

Sväng höger till Lingonbackarna

Sväng vänster till Kantljungsvägen

 

Vägbeskrivning:

Från Nynäshamn:

Kör Nynäsvägen

Ta avfarten Trångsund/ Skogås

Sväng vänster till Österleden

Ta den andra avfarten i rondellen till Trångsunds överfart

Sväng höger vid vägens slut till Trångsundsvägen

Sväng vänster till Gullrisdalen

Sväng höger till Lingonbackarna

Sväng vänster till Kantljungsvägen

 

Välkomna till mig // Anette
 
Anette Aulik Hissing - Guldtassens Trim & Hund Spa - Hund Spa - Hundfrisör - Klippa - Trimma - huddinge - hund bad - hund frisör - hund trim - hundfrissör stockholm - hundfrissör trångsund - klippa bichon frise - klippa hund - klippa hund - ledig Guldtassens trim & hund spa boka tid - trimma hund - trångsund