Semesterdaboken 28-29 Juli Singö

Semester dagboken 2016 / Anette Aulik Hissing, Bondgård, Bär, Fiska, Norrtälje, Singö, bada, vedeldadbadtunna / Permalink / 1
Torsdagen den 28 Juli - Fredagen den 29 Juli
 
Då va det dax att packa bilen full och åka till goda vänner på Singö, där har dom ett underbart landställe, det är en Ö untanför Norrtälje, man kan lätt ta båten över till Åland. Vi har bara umgåts , ätit & druckigt gott, njutit, plockat bär , besökt en bondgård , fiskat, jagat pokemin med barnen hahahah ja vi har haft 2 underbara dagar med toppen väder.... Det kunde inte bli bättre.
4 st små hus som ligger på en fantastisk strandtomt, med egen strand, brygga båtar, ja vad mer kan man önska sig bastu & vedeldadbadtunna fanns nere vid stranden.
Vi har snackat och skrattat och bara myst och haft det så bra.
Vi plockade med oss lite vinbär & krusbär, så nu i dagarna ska jag göra vinbärssaft & lite krusbärsmarmelad, älskar att pyssla med sånt.
 
Vi grävde mask med deras barn och vipps ! så fick dom abborar då de metade från bryggan, så där ja då blir katten  glad när vi kommer hem, och JA hon blev överlycklig :) Färsk fisk MUMS!
 
Vi besökten en bondgård som hade får och hästar, fiskar i dammen  gården kallades Atilje Havsfrun, där fikade vi.
 
På sena kvällen då vi satt i badtunnan nere vid havet, så ser vi fiskmåsarna och till och med sälar som simmar i havet, så otroligt att sitta där i solnedgången och se denna vackra vy.
 
På vägen hem stannade vi och köpte rykande färska cocosbollar......
 
Synd att känslan inte kan fångas på bild <3 Men delar med mig av 2 UNDERBARA dagar i alla fall
Tack Johan Pernilla & Barnen <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortsättning följer......
#1 - - Helge:

vackra foton som dokumenterar en fantastisk tid. Blev det något samlag efter natten i badtunnan?

Till top